De voetbalacademie voor kwaliteit en plezier!

PLAY FOOTBALL.
Corona-Proof Trainen


We mogen weer beginnen!

 

Goed nieuws! In navolging van de verengingen heeft ook PLAY FOOTBALL. groen licht gekregen om weer te mogen beginnen met de trainingen. Dit doen wij uiteraard onder strikte voorwaarden die in het protocol staan beschrijven. Naast de zondagochtend gaat PLAY FOOTBALL. in de maand mei ook een training op de vrijdagavond geven. Allemaal Corona-proof!!


Corona-richtlijnen

-       Tussen te trainingen zijn 15 respectievelijk 30 minuten vrij gehouden tijd voor het wisselen.

-       De accommodatie is gesloten met uitzondering van de sanitaire voorzieningen, de beheerdersruimte en de EHBO ruimte.

-       Kinderen en trainers komen omgekleed naar de accommodatie en douchen thuis.

-       Ouders van de kinderen t/m 12 jaar mogen de kinderen brengen tot de op de plattegrond aangegeven locatie. Ouders dienen de 1,50 mtr voorschriften te respecteren en de doorgang ten alle tijden vrij te houden.

-       Trainers zijn zichtbaar op het veld aanwezig, in bedrijfskleding of door middel van een hesje in een felle kleur.

-       Voor de opvang van de kinderen t/m 12 jaar zijn er trainers. Zij verzorgen de opvang van de kinderen en coördineren het komen en gaan van de teams.

-       Materiaal.

o   Ballen worden per team uitgegeven en deze gaan na de training met de trainers mee het veld af, worden gereinigd met een ontsmettingsmiddel.

o   Hoedjes/pionnen; worden per veld verstrekt, komen na de laatste training van het veld en worden gereinigd met een ontsmettingsmiddel.

-       De kinderen worden vooraf ingedeeld in de teams, zij weten vooraf de trainingen in welk team zij zitten en wie hun trainer is.

-       De teams worden apart door de trainer begeleid naar hun deel van het veld. Er wordt dus NIET tegelijk door alle kinderen verzameld op het veld en vanuit daar opgedeeld.

 

 

Hygiene maatregelen, voor, na- en tijdens de activiteit.

Sanitaire voorzieningen.

-       Toiletten en wastafels zijn beschikbaar maar dienen zo min mogelijk gebruikt te worden.

-       Er wordt een in- en uitgaande route aangegeven middels bewegwijzering.

 

Overige opmerkingen

PLAY FOOTBALL. maakt gebruik van de accommodatie van SV Hillegom, wij nemen dan ook de maatregelen en protocol van de vereniging over.  


Protocol PLAY FOOTBALL.:

Protocol%20Play%20Football.pdf


Plattegrond SV Hillegom:

plattegrond.pdf


Extra richtlijnen:

Informatie%20spelers%20ouders.pdf