De voetbalacademie voor kwaliteit en plezier!

 


Welkom bij Play Football.Resultaat is het gevolg van datgene waar je mee bezig bent.


Play Football.


 


Nieuws


Terug naar overzicht

20-05-2019

SV Hillegom en voetbalacademie Play Football. gaan samenwerken!

Onlangs zijn het bestuur van SV Hillegom en Simon van den Berg tot een akkoord gekomen om vanaf het seizoen 2019-2020 voetbalacademie, Play Football. te starten bij SV Hillegom.

Play Football. gaat zich bezighouden met het verzorgen van trainingen voor jongens en meiden van 7 tot 15 jaar. Daarnaast zullen er in de vakanties verschillende clinics worden georganiseerd om het aanbod voor de jeugd te verbreden.

Play Football. wil naast de reguliere trainingen bij de ‘eigen’ vereniging, een extra training verzorgen die gefocust is op de individuele ontwikkeling van de speler. De trainingen staan in het teken van de technische en tactische vaardigheden van de speler. Play Football. wil door middel van trainingen aan te bieden die passen bij de kwaliteiten van de spelers en trainingen die met plezier gegeven worden, iedereen zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen om zo op een hoogst mogelijk niveau te kunnen spelen.

Naast het geven van trainingen gaat Play Football. zich bezig houden met het ondersteunen en begeleiden van de trainers bij SV Hillegom.

 sv-hillegom-logo-met-bal.jpg


Terug naar overzicht