De voetbalacademie voor kwaliteit en plezier!

 

Visie 


Goede randvoorwaarden

Een goede technische staf is een belangrijke voorwaarde voor kwaliteit, maar daaromheen moeten ook goede randverschijnselen zijn. Zo geeft Play Football. de trainingen op een mooi sportcomplex met prachtige kunstgrasvelden. Naast een goed veld zijn goede materialen van belang. Play Football. gebruikt kwalitatief goede materialen. Wanneer iets niet meer voldoet aan onze kwaliteitseisen, zal het worden vervangen. Als laatste vinden wij een mooie uniforme uitstraling van belang, maar willen we niet dat het verplichte kledingpakket deelname aan onze cursussen onbetaalbaar maakt. Derhalve bieden wij een mooi kledingpakket aan, zonder dat we duurder zijn dan voetbalscholen in onze omgeving!


Duidelijke visie

Alle trainingen zijn vooraf voorbereid vanuit een duidelijke visie op voetballen. Wij willen onze spelers graag onder weerstand verbeteren. Natuurlijk werken de spelers ook bij ons wel eens in een geïsoleerde vorm (zonder weerstand), echter, het merendeel van de training wordt met wedstrijdechte vormen ingespeeld, zodat situaties van de training voor de spelers herkenbaar worden in de wedstrijd. 


Werken in kleine groepen

Aandacht voor het individu is natuurlijk erg belangrijk bij voetbalscholen. Derhalve hebben wij een maximale groepsgrootte die gegarandeerd is. Groepen die getraind worden door alleen een trainer zullen maximaal uit 10 deelnemers bestaan. Indien er een assistent trainer aan de groep gekoppeld is, kan de groep worden uitgebreid tot maximaal 14 spelers. Wij zullen de groepen indelen op leeftijd en niveau en houden bij het vormen van de groepen rekening met de volgorde van inschrijving. Een inschrijving is definitief wanneer u een bevestigingsmail (dit is niet de automatische bevestiging!) heeft ontvangen en vervolgens het verschuldigde bedrag heeft overgemaakt.