De voetbalacademie voor kwaliteit en plezier!

 


2-Daagse voetbalclinic bij SV Hillegom

Deze herfstvakantie wordt de allereerste voetbalclinic georganiseerd door Play Football. Op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober organiseren wij een voetbal 2-Daagse.

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en wil je graag 2 fantastische dagen hebben? Kom naar de 2-Daagse voetbalclinic. Deze twee dagen staan in het teken van voetbal en plezier. Naast dat er hard getraind wordt om nog beter te worden, zullen er verschillende spelactiviteiten worden georganiseerd waaronder de Play Football-Quiz, het grote 1v1 toernooi en nog veel meer verrassingen. De 2-Daagse zal in het teken staan van professionele training. Techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de 2-Daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Mocht je nou geen twee dagen kunnen, maar het je wel leuk lijkt om één dag deel te nemen, kan dat uiteraard ook!


Locatie:

SV Hillegom
Van den Endelaan 7D in Hillegom

Programma:

Donderdag 24 en vrijdag 25 oktober:

Tussen 08:30 en 09:00 worden de deelnemers verwacht en kunnen ze zich registeren. Rond 09:30 start de opening. De eerste trainingen starten om 09:45. De dag zal in het teken staan van verschillende trainingen en spelactiviteiten. Tijdens de middag zal er een lunch worden verzorgd door Play Football. Na de lunch staat er een uitgebreid middagprogramma op de planning. De dag eindigt om 16:00.

Op de vrijdag kunnen de deelnemers zich tussen 08:30 en 09:00 weer melden. De eerste training start dan om 09:30, gevolgd door een uitgebreid middag programma met net zoals de eerste dag een lunch en vele leuke onderdelen. Vrijdag eindigt de dag rond 16:30.

 Kosten:

De kosten voor de 2-Daagse voetbalclinic bedragen €70,-. Bestaande uit professionele trainingen, lunch gedurende twee dagen, tussendoortjes en verrassingen. Mocht je maar 1 dag kunnen, betaal je €39,50 voor een hele uitgebreide dag.

Wil je graag deelnemen aan de 2-Daagse voetbalclinic? Geef je snel op via de site!