De voetbalacademie voor kwaliteit en plezier!

PLAY FOOTBALL.


VoetbalClinic Meivakantie bij SV Hillegom


Wil jij tijdens de meivakantie een fantastische voetbaldag beleven? Doe dan mee met de VoetbalClinic van PLAY FOOTBALL.

Op maandag 3 mei 2021 organiseert PLAY FOOTBALL. een boordevolle clinic met leuke activiteiten en deze dag staat dan ook in het teken van plezier en ontwikkeling. Naast dat er een training gegeven zal worden, staan er vele activiteiten op het programma, zoals de PLAY FOOTBALL-Quiz en het grote 1v1 toernooi. De VoetbalClinic is van 09:00 uur tot 16:00 uur. Tussen de middag staat er voor elk kind een lunch klaar en uiteraard zal er gedurende de dag ook gezorgd worden voor de nodige tussendoortjes. De VoetbalClinic is voor kinderen van 6 tot 13 jaar. 


Locatie:

SV Hillegom
Van den Endelaan 7D in Hillegom

Programma:

Maandag 3 Mei

Tussen 08:30 en 08:45 worden de deelnemers verwacht en kunnen ze zich aanmelding. Rond 09:00 start de dag met een training van 1,5 uur. De dag zal in het teken staan van verschillende trainingen en spelactiviteiten. Tijdens de middag zal er een lunch worden verzorgd door PLAY FOOTBALL. Na de lunch staat er een uitgebreid middagprogramma op de planning. De dag eindigt om 16:00.


Kosten:

De kosten voor de VoetbalClinic bedragen €39,50,-. Bestaande uit professionele trainingen, lunch, tussendoortjes en verrassingen.

Wil je graag deelnemen aan de VoetbalClinic? Geef je snel op via de site!